Chat with us, powered by LiveChat

Евтини самолетни билети София-Ливърпул

Евтини самолетни билети София-Ливърпул

 

Полети до Ливърпул Ryanair извършва два пъти в седмицата: в неделя и сряда, като и двата полета са нощни. Градът се намира в северозападната част на Англия, на река Мърси и в миналото това е голямо търговско средище. Портът на Ливърпул играе важна роля по време на Втората световна война и поради това градът е подложен на масивна бомбардировка и тъне в икономическа разруха десетилетия наред.

Евтини самолетни билети София-Ливърпул

Евтини полети София-Ливърпул

 

Забележителностите на града са двете големи катедрали – англиканската и католическата, както и трите сгради в района на пристанището: сградата на пристанището, построена 1907, сградата на параходството „Кунард“ – в стила на италиански дворец, построена 1913 и сградата „Ливър“, изградена като сграда на дружеството “Роял Ливър” (1910), на върха ѝ има медна скулптура на птицата ливър, която е символ на града.

В Ливърпул има два професионални футболни отбора: „Ливърпул“ и „Евертън“

Резултат с изображение за liverpool collage

Ако искате да посетите този град, ние ви предлагаме евтини самолетни билети София – Ливърпул, като за целта използвайте нашата онлайн търсачка. Разгледайте и алтернативните варианти, за да се убедите, че нашето предложение е най-изгодно за вас!

Етикети:  директни полети софия ливърпул,  софия ливърпул ryanair, софия ливърпул полети,  автобуси софия ливърпул самолетни билети софия манчестър, самолетни билети sofia liverpool,  билети за мач на ливърпул, билети до ливърпул,