Евтини самолетни билети София-Ливърпул

Евтини самолетни билети София-Ливърпул

 

Полети до Ливърпул Ryanair извършва два пъти в седмицата: в неделя и сряда, като и двата полета са нощни. Градът се намира в северозападната част на Англия, на река Мърси и в миналото това е голямо търговско средище. Портът на Ливърпул играе важна роля по време на Втората световна война и поради това градът е подложен на масивна бомбардировка и тъне в икономическа разруха десетилетия наред.

Евтини самолетни билети София-Ливърпул

Евтини полети София-Ливърпул

 

Забележителностите на града са двете големи катедрали – англиканската и католическата, както и трите сгради в района на пристанището: сградата на пристанището, построена 1907, сградата на параходството „Кунард“ – в стила на италиански дворец, построена 1913 и сградата „Ливър“, изградена като сграда на дружеството “Роял Ливър” (1910), на върха ѝ има медна скулптура на птицата ливър, която е символ на града.

В Ливърпул има два професионални футболни отбора: „Ливърпул“ и „Евертън“

Резултат с изображение за liverpool collage

Ако искате да посетите този град, ние ви предлагаме евтини самолетни билети София – Ливърпул, като за целта използвайте нашата онлайн търсачка. Разгледайте и алтернативните варианти, за да се убедите, че нашето предложение е най-изгодно за вас!

Етикети:  директни полети софия ливърпул,  софия ливърпул ryanair, софия ливърпул полети,  автобуси софия ливърпул самолетни билети софия манчестър, самолетни билети sofia liverpool,  билети за мач на ливърпул, билети до ливърпул,

 

 

Обадете се сега