Chat with us, powered by LiveChat

Полети до Венеция

Евтини самолетни билети до Венеция

Венеция е разположена на 118 острова във Венецианската лагуна в Адриатическо море и само 1/3 от града е разположен на континента. Намира се в североизточна Италия и в миналото градът е голям посредник в търговията между Западна Европа и Изтока. Днес Венеция и лагуната са включени в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО, защото градът е уникален с архитектурата на сградите и с основите на града, тъй като Венеция е построена върху дървени подпори. В града има много забележителности, провеждат се събития, които привличат туристи от цял свят.

Резултат с изображение за venezia collage photos

От София директни полети до Венеция извършва всеки понеделник и петък нискотарифната авиокомпания Ryanair. Други директни полети до Венеция от България няма. В търсачката на сайта ни ще намерите евтини директни полети от София до Венеция, както и полети с прикачване.

Етикети: софия-венеция ryanair, wizz air софия венеция,  wizz air sofia venezia, самолетни билети, софия тревизо,  софия венеция автобус, нискобюджетни полети, самолетни билети за 9.99 евро,