Chat with us, powered by LiveChat

Евтини директни полети до Хамбург 3 пъти седмично

Евтини самолетни билети от Райънеър (Ryanair) до Хамбург – вратата към света!

Хамбург е вторият по големина град в Германия и едно от най-големите европейски пристанища. Разположен е в северна Германия – там, където река Елба се влива в Северно море

Хамбург е наричан „врата към света“, заради голямото значение на пристанището за търговията на цяла Германия. Със своя блясък и морско очарование градът оставя незабравими спомени и ярки впечатления на гостите си, дошли заради бизнес или туризъм.

Характерно за Хамбург е, че е осеян с много мостове – най-много в Европа. Градът е пресечен от много реки и канали и има над 2500 моста – повече отколкото Венеция и Амстердам.

Едно  от най-посещаваните от туристи места в Хамбург е езерото Алстер, по което може да направите чудна  разходка с лодка по езерото и да разгледате града.

Други интересни места в Хамбург са: рибния пазар, пристанището, ботаническата градина, планетариума, улицата на „червените фенери“. Градът предоставя огромни възможности за развлечения, шопинг и културен живот с множеството си музеи, театри и галерии.

Освен всичко това, Хамбург е идеален за екскурзия и почивка, тъй като е най-зеленият град в Германия.

Възползвайте се от евтините самолетни билети до Хамбург на авиокомпания Райънеър и посетете зеленото сърце на Германия!

Как да стигнете до Хамбург от летището?

В Хамбург има две летища – летище „Фулсбютел“ и летище „Любек“ – предимно ползвано от нискотарифните авиокомпании. Летище Любек се намира на 54 км от Хамбург. Оттам тръгват автобуси към Централната гара в Хамбург, съобразени с пристигащите и заминаващите самолети. Може да се ползва и влак – първо до Любек, с прекачване и до Хамбург.