Chat with us, powered by LiveChat

Евтини полети до Валенсия Кастейон с Райанеър


Летете евтино и удобно с директните полети на нискобюджетната авиокомпания Райанеър до средиземноморския испански град Валенсия. Полетите започват от 9ти септември като ще се изпълняват два пъти седмично в петък и понеделник.

Със своите малко над 800 000 жители Валенсия е третият по големина (след Мадрид и Барселона) испански град. Повечето туристи минават през Валенсия на път към курортите на Коста де Азахар на север и Коста Бланка на юг като в най- добрия случай се записват на някоя еднодневна екскурзия до Валенсия. И едва тогава разбират, че май са пропуснали нещо много интересно. Това, което са пропуснали е един град с над 2000 години история (тук легендарният кастилски пълководец Ел Сид разбива маврите) , уникална архитектура- не само готическа, но и ултрамодерна, страхотни музеи, автентична кухня ( Валенсия е родното място на паелята), бурен нощен живот и уникални фестивали- местният Лас Файяс, който продължава пет дни и е №1 в цяла Испания.

Всичко това можете да видите и да изживеете с директните полети на нискотарифната авиокомпания Райанеър на най- ниски цени.