Chat with us, powered by LiveChat

Летете до Мадрид евтино с Райанеър от Сепрември

Летете евтино до столицата на Испания, Мадрид с директните полети от София.

Райанеър започва да изпълнява директни полети от София до Мадрид от 7ми септември. Полетите ще са четири пъти седмично в дните понеделник, сряда, петък и неделя.

✈ Евтини самолетни билети до Мадрид от София >>>

Какво да видите и посетите в Мадрид? Ако Лондон можем да наречем „космополитен“, Виена- „имперски“, а Рим- „Вечен“, то с Мадрид нещата стоят малко по- сложно. Трудно е да опишем с една дума тази колоритна мозайка от старинни калдъръмени улички и величествени дворци, построени с богатствата, донесени от Новия свят, от широки и пъстри като калейдоскоп булеварди с влудяващ трафик и паркове с площта на малък град, в които времето сякаш е спряло, от шикозни търговски улици с лъскави модни бутици и любимия на всички местни джебчии битпазар с 500- годишна традиция, от отрупани с шедьоври музеи и галерии, смълчани пред гения на безброй майстори до шумни арени, наречени пласа де торос, на които се разиграват кървави кориди.

Мадрид има повече барове, отколкото в други европейски столици като Брюксел, Амстердам или Виена. Градът е рай за кулинарите, които могат да избират между рецепти, които не са променяни от векове и най- новите течения от модерната кухня с озадачаващи непосветения имена като фюжън или молекулярна гастрономия. Казано накратко, каквото и да потърсите го има в Мадрид. Сега още по достъпно благодарение на евтините самолетни билети от Райанеър